Proiecție gratuită la Cityplex

371
Proiecție gratuită la Cityplex - werwennnichtwir586258l-1342005810.jpg
Cityplex vă invită astăzi, 11 iulie, orele 18:45 la proiecția filmului "Cine, dacă nu noi?", un film extraordinar ce nu trebuie ratat, de dragoste ce transcende suferința, familia și politica.

Filmul spune o poveste din Germania de Vest, de la începutul anilor ’60: Bernward Vesper (August Diehl) studiază la Tübingen și participă la seminarul de retorică al lui Walter Jens. Bernward vrea să devină scriitor și-și petrece nopțile la mașina de scris. În același timp, ține cu tot dinadinsul să-și apere tatăl, poetul Will Vesper, admirat pe vremuri de naziști pentru modul în care a promovat ideologia "Sângele și pământul". Într-o zi, Bernward o cunoaște pe Gudrun Ensslin și între cei doi se înfiripă o relație extremă excesivă și totală, o poveste de dragoste ce transcende suferința, familia și politica.

Cityplex și-a propus ca, începand din 2012, să devină un "ambasador" al artei cinematografice europene, promovând în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative producții europene ale anului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : Avion reținut la sol în Beirut
Pagina a fost generata in 1.4686 secunde