Proiecție de gală, la Centrul Educativ "Jean Constantin"

463
Proiecție de gală, la Centrul Educativ

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, în week-end, la proiecția de gală a celui mai recent film realizat de Tudor Giurgiu, "Parking", care va avea loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". 


Astfel, sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18.00, veți avea ocazia de a intra în contact cu binecunoscutul regizor și să îi adresați întrebări. 
De la producătorii filmului "Moromeții 2", el vine către publicul cinefil cu o nouă provocare: aceea de a înțelege mai bine ce se întâmplă cu un emigrant aflat la mii de kilometri depărtare de casă, de la dorința de a nu deranja, de a trece neobservat, până la frica de a te îmbolnăvi și a nu mai putea lucra, teama de eșec sau insucces. 


La baza scenariului semnat de Tudor Giurgiu și Marin Mălaicu Hondrari stă cartea "Apropierea", dar și precedentele cărți ale autorului, "Cartea tuturor intențiilor" și "Zborul femeii pe deasupra bărbatului". 


În rolul principal, iubitorii de teatru și film îl vor recunoaște pe Mihai Smarandache, unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului "Odeon" din București, alături de partenera sa din film, Belen Cuesta, una dintre cel mai bine cotate actrițe spaniole din noua generație și Ariadna Gil, renumita și iubita actriță de origine spaniolă, care a jucat alături de Javier Bardem, Penelope Cruz, Viggo Mortensen și alți mari actori. 


Pentru cei interesați, biletele se vor pune în vânzare în aceeași zi, începând cu ora 11.00, la casieria Centrului "Jean Constantin", de pe bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul Cinema Republica). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.423 secunde