Proiecte de afaceri ale elevilor din Medgidia, apreciate de universitari

141
Proiecte de afaceri ale elevilor din Medgidia, apreciate de universitari - proiectedeafaceri-1430652902.jpg

Articole de la același autor

Elevi din clasele a XII-a de la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia au participat la concursul "Idei de afaceri", desfășurat în cadrul proiectului "Ideea de astăzi - Afacerea de mâine", ediția a IV-a, organizat de către Universitatea "Tomis". Dovedind un adevărat fler pentru domeniul afacerilor, reprezentanții acestui liceu și-au adjudecat locurile I, II și III.

Concursul s-a adresat elevilor de clasa a XII-a, având ca scop promovarea facultății și atragerea sau motivarea absolvenților de liceu. Profesorii acestei instituții de învățământ superior spun că liceenii au venit cu proiecte interesante, care pot fi puse în practică. Elevii și-au prezentat, pe rând, lucrările care au atins domenii foarte variate.

Una dintre echipele Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, formată din elevii Mircea Deșliu și Alexandru Mancaș, a fost evidențiată în mod deosebit, deoarece a fost singura cu un plan de afaceri pentru o firmă cu specialitate tehnică, respectiv electronică și automatizări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Un nou parc reabilitat  la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.2001 secunde