Proiect pentru îmbunătățirea condițiilor pentru tinerii angajați în domeniul turismului

183

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța a organizat, săptămâna aceasta, proiectul "Îmbunătățirea condițiilor pentru tinerii angajați în domeniul turismului-ICEYTS". Proiectul are ca obiectiv principal creșterea competitivității pe piața muncii și stimularea mobilității tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, din zona transfrontalieră Dobrich - Constanța. 


Proiectul este implementat de un parteneriat format din trei organizații, respectiv Primăria Kavarna, Universitatea "Ovidius" și Asociația "Partenerii 2000". Potrivit organizatorilor, proiectul va debuta în luna mai și se va întinde pe o durată de 22 de luni. Obiectivul general al acestuia este creșterea competitivității tinerilor pe piața muncii și stimularea mobilității acestora în zona transfrontalieră Dobrich - Constanța. 


Principalele activități ale proiectului sunt concentrate asupra identificării și motivării tinerilor, includerea lor în programe de formare profesională din domeniul turismului și în programe de pregătire lingvistică, dezvoltarea unei strategii comune pentru creșterea angajabilității în zona transfrontalieră, precum și crearea unui centru virtual pentru promovarea angajabilității, care va oferi informații și va facilita conexiunea dintre angajatori și tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6951 secunde