Proiect la Liceul "Decebal". Elevii constănțeni aleg să fie responsabili

223
Proiect la Liceul

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Decebal" din Constanța a găzduit, în cursul zilei de ieri, cea de-a doua parte a proiectului școlar județean "Aleg să fiu responsabil!". Acesta a fost organizat de Arhiepiscopia Tomisului și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, cu prilejul declarării anului 2020 ca "Anul omagial al pastorației părinților și copiilor" și "Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români" în Patriarhia Română. 


Menționăm că proiectul se desfășoară în școli și licee din județul Constanța, în două etape, pe parcursul anului școlar 2019-2020. Cea de-a doua etapă a proiectului s-a desfășurat pe trei paliere, și anume: dezbateri în școli, în care va fi abordată tema "Educația tinerilor prin responsabilitate și relaționare", activități practice în cadrul școlilor cu educație incluzivă și concursuri. 
Școlile implicate în mod direct în partea a doua a proiectului sunt: Liceul Teoretic "Decebal", Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia, Școala Gimnazială nr. 3 "Ciprian Porumbescu", Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Școala Gimnazială "Gheorghe Lazăr" Corbu, Liceul Teoretic "Traian", Centrul "Delfinul" și Centrul "Maria Montesori" din Constanța. Lucrările câștigătoare vor fi publicate în edițiile print și on-line ale revistei "Tomisul Ortodox", publicație de cultură și spiritualitate a Arhiepiscopiei Tomisului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6538 secunde