Proiect cultural pentru revitalizarea Grădinii de Vară din Eforie Sud

793
Proiect cultural pentru revitalizarea Grădinii de Vară din Eforie Sud - proiect-1625250267.jpg

Articole de la același autor

La acest moment, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța este partener în cadrul proiectului „Eforie colorat”, inițiat de către Forumul Artelor Vizuale, în colaborare cu Centrul Ceh București, Primăria orașului Eforie Sud și RADEF România-Film. Toţi aceştia, laolaltă, au gândit și proiectat un program cultural ofertant, având în prim-plan revitalizarea grădinii de vară din Eforie Sud. Potrivit specialiştilor bibliotecii, proiectul are în vedere proiecția de filme însoțită de expoziții de fotografie și de artă, ateliere creative, o bibliotecă pop-up, o zonă de realitate virtuală, concerte, precum și alte evenimente culturale. Acestea se vor desfăşura pe tot parcursul verii, până la data de 12 septembrie.

În cadrul acestui parteneriat, instituția de cultură va sprijini documentarea cu privire la istoria orașului Eforie Sud, organizarea de expoziții la sediul bibliotecii, precum și conferința de presă de la încheierea proiectului.

Sâmbătă, 3 iulie, va avea loc evenimentul de lansare a proiectului, la Grădina de Vară Cinemascop din Eforie Sud, la ora 19.30, în prezența oficialităților de la Centrul Ceh București, precum și a conducerii Forumului Artelor Vizuale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.38 secunde