Proiect cultural pentru combaterea violenței

104

Articole de la același autor

Asociația Sigma Development Center Constanța, InterCultural Iceland, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Centrul de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanța a atras, ieri, atenția asupra violenței în cadrul unei conferințe de presă.

Organizatorii au prezentat expoziția "Fețele ascunse ale violenței", realizată în cadrul proiectului "Tineri fără etichete - proiect de promovare a diversității în școala românească". Acest proiect dorește să atragă atenția asupra problemelor de violență între tinerii elevi de liceu, oferind o abordare complexă și specifică ce implică metode de educație non-formală și mobilizare a cetățenilor. Fotografiile expuse sunt realizate chiar de tinerii participanți la proiect, iar constănțenii vor putea vedea expoziția până la data de 26 iulie, în Piața Ovidiu, zona Biblioteca Colorată.

Proiectul demarat în august 2014 continuă printr-o serie de evenimente, întâlniri și dezbateri până în octombrie 2015. Cei peste 300 de tineri din liceele Colegiul de Marină "Al.I. Cuza" din Con-stanța, Colegiul "Dobrogea" Castelu, Grup Școlar Cumpăna, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" din Mangalia au surprins violența cu care se întâlnesc zi de zi.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți urmări pagina www.tineri faraetichete.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Constanța anilor 1980"
Pagina a fost generata in 0.5211 secunde