€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Programul Muzeului Marinei Române de Noaptea Muzeelor

Ştire online publicată Miercuri, 17 Mai 2017. Autor: Sorin HULUBEI
În urmă cu 13 ani, Ministerul Culturii și Comunicării din Franța propunea organizarea programului Noaptea Europeană a Muzeelor. Consiliul Europei, UNESCO și Consiliul Internațional al Muzeelor au devenit principalii susținători ai evenimentului, iar în scurt timp, mii de muzee din Europa s-au alăturat manifestării. 


Ca în fiecare an, și în noaptea de 20 mai, Muzeul Marinei Române participă la programul internațional Noaptea Muzeelor și își așteaptă vizitatorii oferindu-le accesul gratuit în expoziția permanentă. 


Mai mult decât atât, vor putea fi vizitate, în același regim, cinci expoziții temporare: „Din istoria parașutismului militar”, „Din activitatea Cercetașilor României”, „Expoziția hispano-română”, expoziție de pictură semnată de Eduardo Diez, Mihaela Ilie și Mircea Romanescu, „Răsfoind filele istoriei” organizată de Liga Maiștrilor Militari de Marină, precum și o expoziție de pictură semnată de elevi, membri ai Liceului Teoretic „Traian” din Constanța, organizată cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înființarea instituției de învățământ. 


Programul oferit de Muzeul Marinei Române de Noaptea Muzeelor se va derula în tronsonul orar 19.00-24.00. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7202 secunde