Profesorii ies în stradă la Constanța

386
Astăzi, când în toată lumea se sărbătorește Ziua Mondială a Educației, în România sindicaliștii și-au propus să tragă un semnal de alarmă prin organizarea de manifestații în fața prefecturilor din toată țara.

La Constanța, conducerea Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar - filiala Constanța s-a arătat sceptică în legătură cu participarea cadrelor didactice. Totuși, sunt așteptați astăzi, în fața Prefecturii Constanța, între orele 12,30 - 13,30, toate cadrele didactice care simt că merită să mai lupte pentru demnitatea dascălului român.

La București se lasă cu chindie?

Pe de altă parte, în capitală, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ organizează lansarea "Ghidului debutantului din învă-țământ" la eveniment urmând să participe 150 de cadre didactice aflate la început de carieră.

"Ghidul debutantului din învă-țământ" este un material menit să îi ajute pe tinerii care pășesc în sistemul de învățământ să se acomodeze mai ușor cu acesta. Ghidul este structurat pe mai multe capitole, cuprinzând infor-mații din legislație, activitatea didactică și cea sindicală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Debutant cu salariul cel mai mic din UE
Pagina a fost generata in 0.4084 secunde