€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Profesorii din Constanța, față în față cu metode noi de învățare

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Palatul Copiilor Constanța a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, gazda reuniunii din cadrul proiectului european Erasmus + „Exchange of good practice with work based training - art and culture wb-tac”.

Pe parcursul a două zile, delegațiile partenere din Italia, Spania, Anglia și România (Complexul Muzeal Național Moldova - Iași) au participat la sesiuni de lucru, dezbateri și activități cultural-artistice.

„Proiectul are ca scop schimbul de bune practici în domeniul artei și culturii și reprezintă un bun prilej de interrelaționare cu diverse realități culturale de pe teritoriul european”, precizează directorul Palatului Copiilor Constanța, prof. Roxana Mitan.

În cadrul dezbaterilor întâlnirii WB-TAC din Constanța a fost subliniată importanța folosirii metodelor noi interactive la clasă. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8313 secunde