Profesorii de religie se întâlnesc la Arhiepiscopie

213
3
Profesorii de religie se întâlnesc  la Arhiepiscopie - profesorireligie-1442254639.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 14, Arhiepiscopia Tomisului găzduiește Consfătuirea Județeană pentru Religie, la care sunt așteptați să participe toți profesorii care predau Religie ortodoxă.

Conform statisticilor Inspectoratului Școlar Județean Constanța, 93,8% din totalul elevilor constănțeni au optat pentru studierea religiei în școli, alți 90% din cei 5.000 de elevi musulmani din județul Constanța înscriindu-se la ora de religie islamică în școli. Restul de 10% au optat pentru studiul în cadrul unor organizații neguvernamentale.

Comentează știrea

Parinte
15 septembrie 2015
manipulare

o sa fie iar scandal cu religia... in primavara ni s-a spus ca optam pentru religie pana la sfarsitul anului scolar, adica 31 august. Acum nu ar trebui sa fim intrebati din nou daca mai vrem religie? Ce..ne-am exprimat acordul pe viata? De ce am fost indusi in eroare??????

...
15 septembrie 2015
Sfânta ideologie...

Se înlocuiesc "indicățiile" tovarășului cu ale ne-"fericitului" ?

Toma Necredinciosul
15 septembrie 2015
Indoctrinare

Bineinteles ca desi am optat sa nu facem religie, orarul are in mijlocul zilei oare ce? Ora de indoctrinare religioasa! Aici nu puteti face nimic? Discriminati elevii care nu vor sa faca religie.Ati zis ca religia nu intra in calculul mediilor. Minciuni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3825 secunde