Profesorii de germană, convocați la Colegiul "Mircea"

573
3
Profesorii de germană, convocați la Colegiul

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 8, toți profesorii de germană din județul Constanța sunt convocați la o activitate ce se va desfășura la centrul metodic de limba germană de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" în clasa "SMART".


Tema întâlnirii o constituie "Medii digitale în predarea limbii germane ca limbă străină" și va fi ținută de prof. Roxana Nicolaescu. Cadrele didactice vor fi puse la curent cu noutățile legate de olimpiada de limba germană modernă - fazele locală, județeană și națională, precum și temele abordate la conferința Asociației profesorilor de limba germană din România care a avut loc la Brașov. 



Comentează știrea

fost parinte din 28
3 noiembrie 2015
care trebuie sa-si pregateasca neaparat copilul ca nu a facut nimic cu Stan

E si Stan convocata?Si daca e,in calitate de ce?Profesor de germana nu o poti numi.Vine sa se dea in stamba ce mare realizare are ea cu parteneriat,proiecte...pe munca altora si bineinteles pe aranjamentele ei- mare nivel a dobandit scoala 28 la limba germana! Mai ales de cand a revenit Stan...care mai mult nu si-a facut orele iar daca le-a facut ,tot degeaba...E nula,cred ca si-a cumparat diploma sau ceva s-a intamplat...nu se poate sa nu mai stii cu ce se mananaca sau,..probabil ca nu ai stiut niciodata...S-a inventat si ea mare profesoara!Culmea culmilor e ca are si doctorat!...E de-a rasu'-plansu'!...

Cruella
3 noiembrie 2015
comunicat de presa

Asta-i prea de tot! Stimati cititori, sa nu credeti o iota din tot ce se scrie despre mine! Minciuni, minciuni, minciuni! Eu chiar imi fac foarte bine treaba, si la clasa, si ca director, reusesc sa impac foarte bine capra si varza. Astia care tot vorbesc despre mine, n-au ce face acasa, si mai sunt si ofticati, va rog sa ma credeti! Va rog mult de tot! Ei...sunt ofticati ca nu le dau gradatie de merit, sau ca ii sanctionez cand am eu chef, pe unii ii si barfesc...putin, mai am si zile cand manipulez, dar asta-i treaba directorului de succes pana la urma...... Si parintii......, cred ca sunt frustrati pentru ca le pun la toti elevii nota si media 10! Credeti-ma, va spun inca o data, cu lacrimi in ochi, nu am facut nimic! Sunt Alba ca Zapada! Daca vreti, pot sa va aduc si dovezi, ce naiba! A dumneavoastra, indurerata, Cruella.

IN LIMBA ROMANA
3 noiembrie 2015
SA VORBITI

Sa aveti grija sa se vorbesca in limba romana, sa inteleaga si stan, sa nu o apuce iar raguseala, cum s-a mai intamplat cand trebuia sa vorbeasca in germana, ca doar asta preda!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Sport : Sergiu Medeșan, vicecampion național la tenis
Pagina a fost generata in 0.5623 secunde