Profesorii Școlii nr. 11 nu au avut vacanță

1752
Profesorii Școlii nr. 11 nu au avut vacanță - scoala112-1440947509.jpg

Articole de la același autor

Plecând de la ideea că prea mulți copii se plictisesc în această vacanță, unii neavând posibilități de a petrece timpul cât mai diversificat, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a inițiat proiectul educativ "Educația în școala de vară".

În acest cadru, săptămâna trecută, Școala Gimnazială Nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" a desfășurat activități cu elevii claselor I-VIII și cadrele didactice atât din cadrul unității de învățământ, cât și din cadrul altor școli gimnaziale constănțene, precum nr. 22 "I.C. Brătianu", nr. 39 "Nicolae Tonitza" și nr. 29 "Mihai Viteazul".

Printre activitățile pe care prof. Elena Daniela Elisei, director, ni le-a împărtășit, se numără "Culori... culori", activitate coordonată de prof. Vergea Izabela Stavăr și prof. Mihaela Moise; "Vara în culori", activitate coordonată de prof. Elena Daniela Elisei, prof. Diana Filip și prof. Violeta Mihăilă; "Lumea poveștilor", coordonată de prof. Laura Șuteu și prof. Paraschiva Mastacan; "Armoniile și culorile vacanței", coordonată de prof. Matei Daniela și prof. Raluca Vasilev; "Călătorie prin țara mea", coordonată de prof. Della Sultana, prof. Chirașa Caragop și prof. Mărioara Pelican.

"Ca parteneri în desfășurarea activităților, am avut Asociația pentru Cultură și Educație DALI, Constanța; Asociația Profesională de Geografie, Ecologie și Turism - Destin geografic București; Asociația de Părinți «Dr. C-tin Angelescu»; TEAM "Virgil Madgearu" Constanța. Activitățile au fost coordonate de prof. Paraschiva Mastacan și la ele au participat în jur de 30 de elevi și voluntarii din cadrul școlii noastre", a mai declarat prof. Elisei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3547 secunde