Profesori din Polonia și Portugalia au predat elevilor din Valu lui Traian

356
Profesori din Polonia și Portugalia au predat elevilor din Valu lui Traian - scoalavalutraian-1633971829.jpg
La Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” din localitatea Valu lui Traian, s-a desfășurat, recent, activitatea „Short-term joint staff training events” cu titlul „Dezvoltarea abilităților pentru reducerea părăsirii timpurii a școlii”, în cadrul proiectului Erasmus + „Art in virtual dimension”, coordonat de prof. Daniela Petroșan.

Evenimentul a reunit câte doi participanți din școlile Szkola Podstawowa im. Blogoslawionego ks. Jana Nepomucena Chrzana w Gostyczynie, Polonia, Colegio Privado Mirasur Spania și Agrupamento de Escolas de Castro Marim, Portugalia.

Cele 16 ore de formare ale cursului au fost susținute în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și au dezvoltat temele „Gamificare în educație”, „Bunăstarea în școli: un instrument puternic în educație” și „Dezvoltarea activă și constructivă a motivării elevilor pentru reducerea abandonului prin abordare interdisciplinară”

Schimbul de bune practici a inclus ore de predare susținute de cadrele Școlii Gimnaziale „Viceamiral Ioan Murgescu”, Valu lui Traian (matematică-limba engleză, educație fizică, educație tehnologică și religie), iar partenerii au predat în echipe interdisciplinare limba engleză-TIC la clasa a V-a A, limba engleză -poloneză la clasa a VI-a A și TIC-limba engleză la clasa a VIII-a A.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde