Profesori de toată jena. Au plecat din examen când au văzut subiectele!

1891
7
Profesori de toată jena. Au plecat din examen când au văzut subiectele! - profesoridetoatajena-1436460943.jpg

Articole de la același autor

Din cei 307 profesori care ar fi trebuit să susțină, ieri, examenul de definitivat, doar 207 au avut curajul să fie evaluați. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, 24 de candidați au absentat, iar 76 s-au retras din examen. 


"Conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ, candidatul care se retrage din proprie inițiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declarații, predă lucrarea și foaia cu subiecte și părăsește sala după cel puțin o oră, dar nu la mai mult de trei ore de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale", explică purtătorul de cuvânt al ISJ Constanța, Cristina Ivan.


Nota minimă de promovare a examenului național de definitivare în învățământ, la proba scrisă, este 8. Ca-drele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.


Rezultatele vor fi afișate pe 14 iulie, iar înregistrarea contestațiilor și transmiterea acestora la centrele de evaluare se va realiza în intervalul 14 - 15 iulie. În perioada 16 - 17 iulie, vor fi soluționate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 18 iulie. 


Comentează știrea

Florin
10 iulie 2015
Activitate noua si usoara!

Un sistem testat pentru a castiga bani! Este cazul sa incetezi sa mai cauti alte oferte nesigure si neserioase! Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie: un sistem testat, sigur, simplu si eficient prin care si tu sa castigi bani in timpul liber. Te astept sa ceri mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]

x
10 iulie 2015
rusine ptr exprimare!

Tie nu ti e rusine sa spui asa ceva:profesori de toata jena?cum iti permiti sa vb asa?de ce va place sa denigrati o anumita categorie sociala.zurnalisti de toata jena,care alte reportaje nu au cu ce sa faca si improasca cu noroi

y
10 iulie 2015
lipsa de bun simt si profesionalism

Stimata doamna, ar trebui sa iti fie rusine pt modul in care te exprimi, " profesori de toata jena"...oare pe voi , cei care scriu astfel de articole , nu va verifica nimeni innainte de a publica asemenea ineptii? Si nu este pt prima data cand faci astfel de greseli..si te mai numesti si jurnalista ..

z
10 iulie 2015
jurnalista frustrata

Fiecare om are frustrarile lui. Oricum jurnalistic vorbind, titlurile de la cuget pastreaza nota jurnalismului actual. Titluri care denigreaza, scandalizeaza, incita la ura si calomnie, articole fara substanta, ce mai, ati facut toti facultatea prin baruri si v-ati facut jurnalisti de opinie. Niste habarnisti ipocriti

Andreea
10 iulie 2015
Articol nefondat

Astept si eu cu nerabdare un articol despre "jurnalisti de toata jena" care habar nu au sa isi faca meseria si scriu articole penibile care de multe ori dezinformeaza lumea. In ceea ce priveste profesorii, stai linistita ca acesti profesori "de toata jena" te-au invatat si pe tine sa scrii si sa citesti. Informeaza-te despre examen inainte sa dai din gura aiurea, sa vezi cat are de invatat un profesor pentru un salariu de 900 de lei si cat de absurde sunt cerintele din cadrul examenului si abia apoi sa iti permiti sa comentezi "jurnalista de toata jena" ce esti!

DANIELA
10 iulie 2015
OPERATORI PC

Perseverenta reuseste intotdeauna acolo ,unde vointa da gres!O sansa buna de a catiga bani. Trebuie sa profitati de acest adevarat chilipir. Oferim oportunitatea reala si serioasa de a casiga acum bani ,detaliila :e-mail :[email protected]

citizen
11 iulie 2015
jurnal de vacanta

Jurnalismul de la noi e de genul "Copy-Paste" si mult Can Can, adica articole cu limbaj de lemn si barfe de la colt de strada, cu texte preluate mot a mot si neverificate de nimeni din redactie, ca doar toti sunt la fel de semidocti. Si cred ca acest comentariu ar fi valabil la mai toate articolele, nu numai in cazul acestui articol scris evident prin copy-paste si titlul de can-can care sa jigneasca o categorie de bugetari si-asa umilita de societate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4391 secunde