€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

PROFESOARĂ DIN CONSTANȚA, BĂTUTĂ ȘI ÎNJURATĂ ÎN TIMPUL OREI. Elevul de 16 ani a lovit-o cu pumnul în maxilar și cu catalogul în cap

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Incident violent la Liceul "Virgil Madgearu" din Constanța, soldat cu un elev reținut și un cadru didactiv bătut și umilit.

Este vorba de un incident care s-a petrecut ieri, după 14,00, în timpul orei de limba franceză. Concret, profesoara a remarcat că în sala de clasă se afla un băiat care nu făcea parte din colectivul respectiv. Întrebat care este motivul prezenței sale în clasă, elevul a spus doar că este clasa a 9-a la învățământ profesional, dar nu a vrut să își spună numele.

Cadrul didactic a insistat și l-a rugat să o însoțească la doamna director. Băiatul s-a enervat, i-a adresat înjurii, a lovit-o cu pumnul în maxilar, în partea stângă, după care i-a luat catalogul din mână și a lovit-o cu el, ochelarii profesoarei sărind pe băncile elevilor. După care a fugit. Conducerea liceului a anunțat Poliția.

A venit un echipaj de la Secția 2, care l-a identificat pe agresor.

Azi, băiatul a fost reținut pentru 24 ore, după ce profesoara agresată a depus plângere împotriva lui.


La toată scena au asistat 28 de elevi care erau prezenți în clasă, o parte din ei dând declarație însoțiți de părinți. 


Elevul are 16 ani, dar a rămas repetent anul trecut din cauza numărului mare de absențe și este cunoscut ca având comportament deviant, a mai avut probleme de disciplină de-a lungul anilor. 


Provine dintr-o familie cu probleme, mama lui a murit, iar pe tatăl său nu-l cunoaste. În prezent, se află în grija bunicii, a povestit, pentru Cuget Liber, directorul Liceului "Madgearu", Aurelia Năstase.

În zilele următoare, Consiliul Profesoral va decide ce măsuri va lua împotriva lui, în funcție și de măsurile luate de poliție.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7445 secunde