Prof. Marian Cojoc s-a săturat să fie pro… rector

1201
5
Prof. Marian Cojoc s-a săturat să fie pro… rector - cojoc-1328705115.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, prof. univ. dr. Marian Cojoc, actual prorector al Universității "Ovidius", și-a lansat oficial candidatura la funcția de rector într-un stil caracteristic. Declarând că este împotriva așa-zisei campanii electorale pentru această funcție, fiind de părere că despre candidați ar trebui să vorbească faptele și opera, prof. Cojoc a făcut numeroase afirmații interesante, pe care le puteți citi în ziarul de mâine. 

Comentează știrea

FETITA
8 februarie 2012
Important

Oricare dintre candidati este bun mai putin EPURE. In afara de nulitatea din punct de vedere stiintific, de amenintari si promisiuni desarte n-are altceva de oferit! Imi pare rau ca am absolvit la Ovidius. Nu avea nume bun nici inainte dar cu EPURE rector va ajunge la statutul de scoala postliceala!

Observator
8 februarie 2012
Cojoc cred ca te-ai saturat de viata ..

Cojocule,iara ti-a facut capu' mare cei de la partid ca nu aduci bani,iara primesti cearta de la colegii de la PNL.Mariane,treaba e nasoala,de ce nu ne spui ca azi la Comisia de Etica din UOC s-a hotarat sa Marioara Cojoc numai are voie sa detina functii de conducere in UOC timp de 1 an de zile?

INSPECTORATUL JUDETEAN DE MILITIE
8 februarie 2012
COJOC MILITIANUL

Cojoc Marian,ne spui si noua cum este sa fii printre cei de la SECU si cum ai ajuns sa fii moderator la simpozionul ASOCIATIEI CADRELOR IN REZERVA SI RETRAGERE DIN S.R.I....???...cine poate intra intr-o asemena asociatie,de ce nu intra un simplu om sau alt profesor?...tu inca nu te-ai dezobisnuit sa scrii rapoarte despre colegii tai?chiar nu iti este rusine???...Cu Marioara ai comis-o divortand de ea...te-a dus aia in cap...daca ai trait atatia ani langa ea...inseamna ca la fel esti si tu ca ea...o dai in vrajeala ca ce sa faci.."Sa trec codrii de arama"???...dar totusi te duci in fiecare seara la ea acasa pe langa City Mall...Mariane,ai dat facut interventie la bucuresti pentru niste studenti straini ca sa ii bagi la facultate la tine...si ai facut trafic de influenta pentru ei.dar cand o sa apara interviul cu tine...o sa scrim pe comment-uri toata filiera cum si in ce fel ai procedat cu acesti studenti straini!!!

gogu pintenogu'
9 februarie 2012
din ciclul saturarea saturației

Prof. Marian Cojoc s-a săturat să fie prorector. Păi e de bine măi tovule. Și noi la fel. Grăbeștete agricultura socialistă te așteaptă.

Feliz
9 februarie 2012
Felicitari!

Mult succes, domnule Profesor MARIAN COJOC!!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Doctor Honoris Causa reprogramat
Pagina a fost generata in 1.6638 secunde