Prof. Dănuț Epure, provocat la o dezbatere publică de prof. Eden Mamut

1691
21
Prof. Dănuț Epure, provocat la o dezbatere publică de prof. Eden Mamut - danutepure2-1327907851.jpg

Printr-un comunicat de presă remis redacției, prof. univ. Dr. Ing. Eden Mamut face cunoscut faptul că i-a transmis o invitație prof. univ. Dr. Dănuț Tiberius Epure, pentru a participa la o dezbatere publică pe o temă pe care o consideră extrem de importantă pentru viitorul Universității "Ovidius": "Reajustarea activităților Universității Ovidius la cerințele reale ale comunității".

Dezbaterea ar urma să aibă loc în Aula Magna, miercuri, 1 februarie, de la ora 15, și i se adresează doar contracandidatului Epure întrucât "pe pagina oficială a Universității sunt înscrise două candidaturi, respectiv candidatura dvs. și a mea", se mai menționează în același comunicat.

În ceea ce privește formatul, prof. Mamut propune invitarea unui moderator independent "și să adoptăm o formulă cu 15 minute pentru fiecare candidat ca să-și prezinte aspectele din planul managerial referitoare la tema propusă, apoi câte 15 minute pentru a răspunde la întrebări pentru fiecare candidat și la final câte 5 minute pentru declarații finale".



Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Jiani
29 ianuarie 2012
Bravo Eden Mamut

Eden Mamut este o persoana care poate foarte mult!! Eden Mamut pentru rector!

Ghitar
30 ianuarie 2012
Ii este frica lui Epure?

L-am văzut pe scena la medicina pe Dănuț Epure si abia vorbeste, probabil Mamut este mult mai bun ca el

Laborant fizica Dan Dobre
30 ianuarie 2012
Biz, papirüs

Tatar,sen Victor CIUPINA bir tango dans edebilirim?

Laborant fizica Dan Dobre
30 ianuarie 2012
Biz, papirüs

Tartar, beș yıl kıyameti kestik

student
30 ianuarie 2012
mamut, un penibil

domnilor, din cate scrie in mesaj epure nu stie de intalnire. Mai nou, scrie in cuget ca-si lanseaza candidatura miercuri. Cred ca de fapt mamut si-a dat seama ca nu-l cunoaste nimeniu ...si ce ar fi sa se faca cunoscut prin epure..Buna siretlic din partea tatarului, sa sara in carca celui care munceste. Nu prea cred ca inta epure intr-un joc cu un no name.

Analist istoric
30 ianuarie 2012
IMPERIUL OTOMAN

Mai baieti,retraim momentele de acum sute de ani cand au vrut "ienicerii" sa ne cotropeasca,dar le-am tinut piept atunci prin Domnitorul Mihai Viteazul,acum le vom tine piept prin Dan Epure ca sa nu cadem prada "tradatorilor de tara" gen VICTOR CIUPINA.PRIN ACEST FAPT SE SCRIE O NOUA PARTE IN CARTILE DE ISTORIE IN PRIVINTA REINCERCARII DE A FI COTROPITI DE CATRE OTOMANI SAU MONGOLI IN LUMEA MODERNA.PRIN DAN EPURE VA INCEPE O NOUA ERA,ERA TINERELOR CADRE UNIVERSITARE.Dupa cum spune Sorin Ovidiu Balan- TINE-TI APROAPE!!!!

cadre didactice de la Arte
30 ianuarie 2012
Succes si victorie, d-le prof.Epure!

Va asteptam sa invingeti! Sa ne dati salarii onorabile si nu minimale, cum le avem acum, fara acordul nostru. Sa ne redati demnitatea de universitari si sa ne faca placere sa venim la serviciu, fara amenintari si fara sa fim obligati sa servim gasti si clanuri.Nu ne intereseaza cum vorbiti, ci cum actionati! Nu mai vrem oratori care sa ne foloseasca pentru interesul lor privat, ca masa de manevra.Redati-ne linistea de a munci eficient si onoarea ca apartinem unei universitati in "A", cu cadre didactice demne, civilizate, fara mafii si trucuri ieftine. Sa stiti ca exitam si ca nu ne pot sufoca vointa de a va vota, chiar daca suntem amenintati cu datul afara, cu sanctiuni si alte daune personale. Avem nevoie de un manager, de un om care a probat acest succes prin ce a facut. e vorbe, suntem satui! Fapte!

NULITERAZETORILOR
30 ianuarie 2012
DOI NULITATI

UNU PRIN DEFINITIA SI ACTIVITATE. AL DOILEA PRIN ANGAJAREA LA UNIV: 1) CA STUDENT, 2) CA LEKTOR, 3) CA ASA ZIS PRROF. DR. UNIV. BA DE CIND UNIV. ISI ANGAJEAZA PROPRI ABSOLVENTI. CR MAMA DREQ. E AICEA IRTA, SNC SAU SE VREA O INST. UNIV. SPERIOARA CE MANICA BANI DE LA BUGET.

OVIDEZILOR
30 ianuarie 2012
PROBLEMA UNIV. OVIDIUS ESTE=

= ESTE CA ISI SI SI-A ANGAJAT PROPRI ABSOLVENTI. ASA SE VREA O "COPIE" A UNIV. DE PRESTIGIU UNDE STUDENTUL A URMAT PROFESORULUI. PAI BINE MA ANALFABETILOR TREZITI PENTE NOAPTE PROFESORI CU TITLURI DE SHPIRU HARETZ. CINE DREAQU VA BAGA IN SEAMA DECIT VOI? IN CE CALITATE ANGAJATI VOI PROPRI ABSOLVENTI? PROBABIL CA SA VA DUCA MAI DEPARTE MIZERIA. UNIV. OVIDIUS SE VA CURATA CIND 1) SE VAR INCETA ANGAJARILE DE PROPRII ABSOLVENTI. 2) CIND SE VOR TAIA FONDURILE DE LA BUGET CA URMARE A ANGAJARI DE PROPRII ABSOLVENTI. 3) BANI ALOCATI DE LA BUGET SA FIE PROPORTIONALI CU ACITIVITATEA DE CERCETARE RECUNOSCUTA INTERNBATIOANL DE WESTUL EUROPEI SI NU NU NUMARUL DE STUDENTI-DIPLOMANZI.

profesor
30 ianuarie 2012
dezbatere

Domnule Mamut va credeam un om inteligent dar se pare ca sunteti doar viclean. Va lipsesc educatia si seriozitatea. Cum puteti sa invitati la dezbatere, in conditiile in care v-ati lansat de cateva zile, un contracandidat lansat de luni bune si cu o strategie electorala clar elaborata si sa trimiteti comunicat de presa fara acordul acestuia? Circula zvonul ca sunteti doar omul lui Girtu, care a pierdut mult in sondaj. Dar cum de va pretati la asa ceva? Aveti chiar ata de multe obligatii?

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacol umanitar pentru Andrada
Pagina a fost generata in 1.6137 secunde