Procesiuni religioase. Maslu pentru copii și bătrâni

230
Procesiuni religioase. Maslu pentru copii și bătrâni - maslu-1583876768.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Taina Sfântului Maslu la Biserica "Sfântul Ștefan" din Constanța. De asemenea, slujba va fi oficiată și pentru copiii și bătrânii din așezămintele sociale. 


În plus, în fiecare zi de joi din Postul Mare, IPS Teodosie va oficia Taina Sf. Maslu și slujba agheasmei mici în diferite centre de copii cu dizabilități și de bătrâni din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 
Prima vizită este programată joi, 12 martie, de la ora 9.45, la Complexul de Servicii Comunitare "Sparta Rotterdam" din Techirghiol, urmând ca, în data de 19 martie, de la ora 10.00, să fie vizitați copiii de la Complexul de Servicii Comunitare "Cristina" din Constanța. 


Următorii pe listă sunt bătrânii de la Căminul pentru persoanele vârstnice (26 martie, ora 10.00) și beneficiarii Centrului de îngrijire și asistență de la Poarta Albă (2 aprilie, ora 10.00). 


Ultima vizită a IPS Teodosie va fi întreprinsă în data de 9 aprilie, ora 10.00, la locuințele protejate de tip familial pentru copii cu dizabilitați din Cumpăna. Precizăm că acțiunea are loc în baza unui protocol de colaborare dintre Arhiepiscopia Tomisului și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Totodată, Departamentul Social-Misionar va oferi alimente neperisabile fiecărui centru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde