Procesiune religioasă la Năvodari

155
Procesiune religioasă la Năvodari - ipsteodosie513695596841379065734-1490369741.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 17, Arhiepiscopul Tomisului va oficia slujba Vecerniei cu Litie la biserica "Buna-Vestire" din Năvodari (zona centru). În timpul slujbei, ierarhul, preoții și credincioșii vor merge în procesiune, cu moaștele Sfinților Epictet și Astion și icoana "Maica Domnului Grabnic Ascultătoarea" (Ucraina), pe următorul traseu: biserica "Buna-Vestire" – str. Constanței - centru - întoarcere la biserică pe str. Albinelor. Icoana rămâne până sâmbătă dimineață.


Începând cu ora 19.30, IPS Teodosie va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica "Buna-Vestire" din Constanța (str. Dionisie cel Mic, nr. 50 A, cartier Coiciu). Mâine, preoții vor oficia Sfânta Liturghie de la ora 9.30.


Totodată, cu prilejul prăznuirii hramului, 655 de persoane defavorizate (copii și vârstnici) vor primi, din partea parohiei și a sponsorilor, alimentele necesare pentru masa de prânz, după următorul program: sâmbătă: Centrul de îngrijire și asistență din Poarta Albă, Căminul pentru persoane vârstnice din Constanța (str. Unirii), Centrul de plasament "Traian", Centrul de primiri urgențe copii abuzați din cartierul constănțean Coiciu, Complexul de servicii comunitare "Cristina" și locuințele protejate din localitățile Topraisar, Cumpăna și Lazu, iar duminică: Centrul de plasament "Antonio" și Fundația "M.G.H." din cartierul km. 4-5, Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4261 secunde