Problemele tinerilor contează

154
Problemele tinerilor contează - tineri-1518361247.jpg

Articole de la același autor

Problemele tinerilor contează și indiferent care ar fi acestea, ele trebuie să se rezolve mereu. Tocmai de aceea, Forumul Tinerilor din România, alături de Uniunea Studenților din România, continuă să se implice în reprezentarea lor și să îi consulte în vederea realizării raportului de țară cu privire la problemele întâmpinate de aceștia. Cu această ocazie, în perioada următoare se va lansa proiectul național "Raise YOUth Voice!" care constă în organizarea unor consultări în peste jumătate din județe țării, inclusiv Constanța. 


Prima consultare din acest an, din județul nostru, vizează oportunitățile și nevoile tinerilor din mediul rural și urban, ocazie cu care vor fi abordate teme despre educație, rezultatele acesteia și piața muncii, media și fake news-urile, dezvoltarea durabilă, discriminarea și chiar despre drepturile omului. Evenimentul va avea loc la data de 19 februarie, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", începând cu ora 14.00.


Precizăm că datorită valorilor promovate, Forumul Tinerilor își menține obiectivele principale, susținându-le prin acțiuni concrete și relevante pentru stimularea participării democratice a tinerilor, incluziune socială, cercetarea și elaborarea de recomandări cu privire la politicile publice care vizează direct, ori influențează viața tinerilor. 


Printre metodele folosite se numără și consultările, dialogul structurat, ori dezbaterile, susținerea și sprijinirea programelor implementate în folosul tinerilor, realizarea de cercetări, studii și inițiative legislative, dar și organizarea evenimentelor specifice tinerilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 12 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Elevii se întorc la școală
Pagina a fost generata in 1.6398 secunde