Problemele învățământului constănțean, prin ochii elevilor

338
2
Problemele învățământului constănțean, prin ochii elevilor - simulareevaluare1392664096142026-1442184761.jpg

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța își propune să intre în forță în noul an școlar și să lanseze, astăzi, public, cel mai recent studiu al său, intitulat "Indexul social al accesului la educație al elevilor din județul Constanța în anul școlar 2014-2015".

Indexul a fost dezvoltat la inițiativa acestei asociații, în urma unor discuții extinse cu reprezentanții din sistemul de învățământ, experți în educație și alți actori interesați. Scopul acestui index este măsurarea modului în care unitățile administrativ teritoriale din județul Constanța își îndeplinesc obligațiile legale cu privire la facilitarea accesului la o educație de calitate pentru populația de vârstă școlară.

"Totodată, în conformitate cu misiunea generală a Asociației Elevilor din Constanța, prin intermediul indexului urmărim să arătăm problemele legate de facilitarea accesului la educație al elevilor și să milităm pentru remedierea acestora", a declarat Alexandru Manda, președintele asociației. 

Comentează știrea

ce sa faca elevii
14 septembrie 2015
cu 'indexul' lor?

Ce pot sa faca bietii elevi cu 'indexul social al accesului la educatie...', daca cei mari nu pot face mare lucru? Chiar ii baga cineva in seama?

zoica
14 septembrie 2015
elevii

ha,ha,ha elevul vorbeste mai bine si mai coerent ca machedoanca

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7804 secunde