Probe de foc monitorizate video, pentru elevii constănțeni. Ce-i așteaptă de luni

Ştire online publicată Vineri, 10 Martie 2017. Autor: Simona ANGHEL
Începând de luni, elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a vor simula evaluarea națională și examenul de bacalaureat.

Inspectorul școlar general Gabriela Bucovală le-a pus în vedere directorilor de unități că inspectorii constănțeni se vor afla în monitorizare și "cu siguranță, dacă nu la prima probă, la a doua toate unitățile vor fi vizitate". 


Personal, prof. Bucovală va fi interesată de monitorizarea video, declarând că va verifica inclusiv dacă unghiul de filmare este unul care să scoată în evidență, cât mai clar, eventualele abateri din timpul simulării examenelor. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.89 secunde