€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

„Prizonieră în pânza de păianjen“, un thriller interesant, la Cityplex Tomis

Ştire online publicată Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Dacă aveți chef de ieșit în week-end, dar vremea este prea geroasă pentru a vă plimba pe malul mării, intrați la un film, luați o pungă de popcorn și relaxați-vă.

Cinema Cityplex Constanța ne propune mai multe filme de animație, dar și un thriller interesant.

În thriller-ul „Prizonieră în pânza de păianjen,” fanii vor lua contactul cu o nouă aventură a lui Lisbeth Salander, războinica pentru dreptate a secolului XXI, care se angajează în cea mai periculoasă și îndrăzneață cruciadă a sa de până acum.

Atunci când un om de știință o angajează să recupereze de la americani o lucrare de-a sa, Lisbeth se trezește angrenată într-un hățiș întunecat și violent de intrigi, în mijlocul cărora forțe misterioase reușesc să sustragă baza de date, dau foc apartamentului ei și o lasă acolo mai mult moartă decât vie. Împreună cu vechiul ei prieten si aliat, jurnalistul MIKAEL BLOMKVIST, Lisbeth trebuie să pornească pe urmele atacatorilor săi, să-l protejeze pe fiul omului de știință și să recupereze ceea ce i se furase. Pe măsură ce năvodul se strânge, ea este absorbită tot mai mult în penumbrele trecutului său misterios.

Se pare însă că rău-făcătorii vor plăti scump războiul pe care i l-au declarat lui Lisbeth Salander. Dar pentru cei care simt nevoia unui erou de tip nou, ea este acel rebel al dreptății de care lumea are acum nevoie, mai mult ca niciodată.

Fimul rulează sâmbătă și duminică, de la ora 20.30.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7374 secunde