€ 4.683
£ 5.2808
$ 4.1063

Mai multe ştiri online:

Prin ce aventuri mai trec "Fata babei și fata moșneagului"

Ştire online publicată Vineri, 11 Ianuarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
După o binemeritată vacanță de iarnă, cei mai mici spectatori sunt așteptați, duminică, 13 ianuarie, de la ora 11.30, la Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă.

Povestea este inspirată după celebrul basm, în care este vorba despre un moș și o babă care aveau două fete: una cuminte, a moșneagului, și alta obraznică și arțăgoasă, a babei. Într-o zi, fata blândă a plecat în lume să își încerce norocul. Pe drum, s-a întâlnit cu o fântână pe care a reparat-o, o cățelușă pe care a bandajat-o la lăbuță și un păr care era plin de viermi. După aceea, ea a ajuns la Sfânta Duminică, pentru care a muncit și astfel a putut să își aleagă un cufăr drept recunoștință. Ea l-a ales pe cel mai mic și a plecat acasă. Pe drum, părul i-a oferit pere proaspete, fântâna apă limpede, iar cățelușa niște mărgele. Nu aceeași soartă a avut-o fata cea obraznică, dar ce se va întâmpla… veți descoperi doar vizionând piesa.

Regia și scenariul poartă amprenta lui Daniel Stanciu, scenografia este semnată de Delia Cornelia Ioaniu, iar muzica, de Dan Bălan. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și durează 55 de minute. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Fun
ieri, ora 15:21 Foto : Horoscop 1559 vizite, 0 comentarii Horoscop
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8588 secunde