Primăria Medgidia organizează tabăra de pictură "Lucian Grigorescu"

291
A mai rămas o săptămâna până la startul celei de-a noua ediții a Taberei Internaționale de Pictură "Lucian Grigorescu". Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Medgidia și se va desfășura în perioada 16-26 august, la Medgidia.
Tabăra reunește 16 artiști plastici din străinătate și din țară. Anul acesta, vor participa următorii pictori: Bahri Genc, Kenan Ozgur (Turcia), Feridun Isiman, Bulent Salderay (Cipru), Kissiov Iordan, Galina Hristova (Bulgaria), Svetlana Starikova (Irlanda), Aleksndra Acic, Elena Radivojevic (Serbia), Melania Bărbulescu, Laura Armeanu, Constantin Papadopol, Eusebio Spânu, Cornelia Gherlan, Ioana Lavinia Streinu, Mircea Costea (România).
Tabăra de pictură de la Medgidia este un eveniment de o însemnătate majoră pentru viața culturală din localitate și pentru locuitorii municipiului, prin ecourile create în timp, la nivel național și internațional. Deschiderea oficială va avea loc joi, 16 august, de la ora 18.00, când va avea loc și o expoziție a creațiilor realizate de copiii din cadrul Atelierului de Pictura Medgidia, la Casa de Cultură a Sindicatelor Lucian Grigorescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5248 secunde