Mai multe ştiri online:

Primăria Constanța oferă rechizite școlare elevilor

Ştire online publicată Joi, 07 Septembrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Toate unitățile de învățământ preșcolar, școlar și gimnazial, din Constanța, au început să primească, de ieri, 6 septembrie, ghiozdane și rechizite școlare destinate tuturor elevilor. Acestea sunt distribuite de către Primăria municipiului Constanța.

Astfel, preșcolarii primesc un rucsac din pluș care conține: carte de colorat; creioane colorate, un set de 12 bucăți; culori cerate, un set de 12 bucăți; bloc de hârtie glasată; batoane țiplate din plastilină, set de 10 bucăți; planșetă/tăbliță specială pentru scris cu creion HB.

Școlarii din clasele I-IV primesc un ghiozdan unisex, care conține: un bloc desen A4, cu 16 file; cinci caiete A5, tip dictando, cu 48 de file; cinci caiete A5, tip matematică, cu 48 file; cutie acuarele, cu 18 culori; penar complet echipat.

Școlarii claselor V-VIII primesc un ghiozdan unisex care conține: cinci caiete A4, tip dictando, cu 60 file; cinci caiete A4 tip matematică, cu 60 file; penar; trusă geometrie.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8187 secunde