Prima reprezentație din stagiune a spectacolului "Jurnal de România. Constanța"

314

Articole de la același autor

 Constănțenii mai au o posibilitate de petrecere a timpului liber în acest week-end. Ca urmare, cei care vor să tragă o porție de râs sau care doresc să vadă, în premieră, un spectacol, pot alege Teatrul de Stat. Aici, sâmbătă, 4 noiembrie, începând ora 19.00, este programat spectacolul "Gâlcevile din Chioggia", o comedie în trei acte a marelui dramaturg și libretist Carlo Goldoni, în regia Danei Dumitrescu. 


Premiera la "Gâlcevile din Chioggia" a avut loc în anul 1762 la Teatro San Luca din Veneția. Piesa este o strălucitoare comedie a unuia dintre cei mai mari comediografi ai teatrului universal și evidențiază povestea plină de veselie și culoare a locuitorilor unui mic orașel de pescari din apropierea Veneției. În acest loc, oamenii se iubesc, se ceartă, se împacă, dar totul într-un ritm amețitor și plin de voioșie.


Din distribuție fac parte: Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Turchian Nasurla / Ana-Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț / Georgiana Rusu, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană / Cristina Oprean. Coregrafia îi aparține Stelei Cocârlea, scenografia, Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica, lui Adrian Alexandru.


Ultimul spectacol din acest week-end va avea loc duminică, 5 noiembrie, la aceeași oră. Spectacolul "Jurnal de România. Constanța" este regizat de Carmen Lidia Vidu și va avea prima reprezentație din această stagiune. 


Actrițele Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Turchian Guzin Nasurla, Laura Iordan Adrian, Alina Manțu și Florina Stănculeț sunt protagonistele show-ului, cu această ocazie, constănțenii având ocazia să le cunoască experiențele personale, mărturisite deschis pe scenă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6844 secunde