Prima întâlnire a Congresului Mondial al Tătarilor, la Constanța

664
9
Prima întâlnire  a Congresului Mondial  al Tătarilor, la Constanța - prima5-1440603102.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) va găzdui pe data de 30 august 2015 prima întâlnire a Consiliului de Coordonare al Congresului Mondial al Tătarilor. Până în prezent, au confirmat participarea reprezentanții tătarilor din Ucraina, delegația fiind condusă de însuși președintele Congresului Mondial al Tătarilor, Refat Çubarov, Turcia, Germania, Bulgaria, Polonia, Lituania. Consiliul de Coordonare este forul suprem de conducere al congresului, care a fost ales la Congresul Mondial al Tătarilor care a avut loc în perioada 1 - 2 august 2015, la Ankara. Din Consiliul de coordonare fac parte 24 de membri care reprezintă comunitățile de tătari din întreaga lume. România este reprezentată de trei membri ai UDTTMR: Gelil Eserghep - președinte, Samir Menan - prim-vicepreședinte și Metin Omer.

Organizatorii spun că întâlnirea care va avea loc la Constanța duminică, 30 august va fi deosebit de importantă în contextul internațional actual, cu atât mai mult cu cât este prima ședință a Consiliului de Coordonare al Congresului Mondial al Tătarilor, după constituirea acestui for.

Comentează știrea

wwww
27 august 2015
De ce?

De ce esti tu presedintele tatarilor cu o pleiada de matrapazlicuri dle Gelil. Oare nu mai scapam de tine condamnatule,puscariasule,afemeiatule permistule.

cetatean
27 august 2015
Eserghep da mita electorala peste tot

Pai deasta au si fost alesi eserghep si acolitii lui in acest for la congres, ca au promis cazare , masa si distractie la mare membrilor acestului for al congresului, ca eserghep are banii statului roman pe mana si ii foloseste drept mita electorala. Pana cand va fi lasat? Dna se aude?

erol
27 august 2015
???

Observ ca" ulii au iesit la atac"!Neputinta ,frustrarea sunt niste stari ale unor oameni care nu au servici si tanjesc la ceea ce au altii...nu au facut nimic niciodata!Faptul ca Gelil a ocupat o functie impotanta la congres,ii macina pe "postaci"oameni fara ocupatie sau pregatire.DNA-ul pentru ca tot l-ati adus in discutie se ocupa si de oameni ca voi !Pe vremea lui Ceausescu astia ca voi erau trimisi la munca fortata..acum stati pe net!Probabil ca aveti vreo sotie pe care o trimite-ti la munca...sau mancati pensia parintilor!Neputinciosilor!

Aledin
27 august 2015
Presedinte tatar condamnat penal

Gelile degeaba ca tot penal esti ca tea-u prins si esti condamnat.doar cu bani mai cumperi functii si femei ca altfel tea lasat toata lumea , si nevasta si nici in ajutor nu mai sare nimeni , doar tu scri comentarii singur pentru tine.degeaba ca oricum nu te crede nimeni.

om
27 august 2015
???

In ajutorul lui Gelil vor fi maine la parada sute de oameni,maine seara la spectacol si probabil poimaine la fel!Voi continuati in aceeasi maniera!Idiot sa fii ca sa nu iti dai seama ca un om care are atatea de facut in zilele astea...sa stea pe net!Festivalul e maine !Bucurati-va de viata si de ceea ce ii frumos,va otraviti sufletele degeaba sau poate ca mosteniti "otrava"genetic!

nogai
27 august 2015
presedintele tatar deturneaza 1 milion euro anul catre el si familiea lui

oamenii care vin cu autobuzele metropolitan vin ca sa se bucure de tatarism nu in ajutorul lui eserghep.aproape in intregime banii uniunii merg la firma metropliotan care a ajuns sa traiasca numai din asta ca altfel e vai.ca toata lumea stie ca presedinte e condamnat penal, deputatul hot cunoscut si recunoscut in comunitate a puso pe ficasa lui eserghep consilier sa ia salariu lunar 1000 euro de la stat timp de 4 ani, subprefectul fostul e cumnatasu si e penal condamnat si actualul fost gardist spagagiu stiut e nasu lui ficasa. Ce a ajuns udttmr cu tine Gelile, e vai! Asteptam curand si un control la cum sunt detrnate fondurile udttmr!

tatar
27 august 2015
???

Aceeasi" placa stricata "de ani de zile,acelasi continut ,schimbati macar virgula!Sau cer cam mult,gramatica se face in scoala ,se pare ca nu ati trecut pe acolo!Stim in schimb sa aruncam cu pietre in viata personala a unui om, a familiei lui !Rusine!Utanmak yalmak yok,hayvanlar!Allah sizini bilen gibi yapsin!

Negiat
28 august 2015
Omer

Negiat, erai un nimeni! Ai ajuns tot ce esti datorita uniunii pe care o blamezi acum! Te-ai aliat cu fundamentalistii! Tatarii nu te vor! Si ce faci tu? Scrii pe net! Ama unutma! Ta aksam basi!

haha
28 august 2015
presedinte tatar condamnat penal , interlop , mafiot

Un presedinte cu condamnare penala definitiva , temut interlop , cunoscut cu legaturi mafiote (numai prietenia cu beinur din mangalia si fratele lui daca te gandesti) care face de rusina natia tatara . Cumpara functii pentru el si familia lui pe banii statului roman , dar nu va mai dura mult , deja gasca mazare constantinescu s-a dus la fund , urmeaza tatarul peremist tradator cum ii spune seful lui vadim.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4986 secunde