Prima ediție a Festivalului Sănătății "Marea Neagră"

146
Prima ediție  a Festivalului Sănătății

Articole recomandate

În Aula B a Universității "Ovidius", a avut loc un important eveniment educativ, intitulat Festivalul Sănătății "Marea Neagră", prin care s-a dorit încununarea activităților Proiectului Județean "Lanțul mânuțelor fericite".

Organizat de Asociația Logopezilor din România, Filiala Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, CSR Nest, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Youth Vision, Procivitas Print și Civicum Voluntaris, concursul a constat în prezentarea unui dans de tip Flashmob care să reflecte modul de transmitere și de prevenire a îmbolnăvirilor cu hepatita A, tuberculoză și scarlatină.

"Acest festival reprezintă un model de bună practică pentru studenții și masteranzii noștri, prin transmiterea unui model de terapie prin mișcare/dans, o oportunitate de a realiza o alianță fericită între perspectiva medicală și sanitară teoretică în însușirea cunoștințelor despre boli cu transmitere în colectivitățile școlare și instruirea activă prin metode creativ-experiențiale. Mai avem mulți pași de făcut. Important este că suntem pe drumul cel bun!", a declarat Daniela Căprioară, prodecanul Facultății de Psihologie și Științele Educației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5067 secunde