Dublă performanță la Grădinița cu program prelungit nr. 2

Prichindei constănțeni, premiați în competiții ecologice și tradiționale

243
3

Articole de la același autor

Dublă performanță la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Constanța, care a câștigat, într-o singură zi, un premiu internațional și unul județean. 


Conform informațiilor furnizate de Mihaela Olaru, consilier de imagine al instituției educative menționate, vineri, 11 decembrie, preșcolarii Grădiniței cu program prelungit nr. 2 Constanța au câș-tigat premiul I pentru realizarea "Cântecului pentru Pământ", în competiția "Ideea mea verde", organizată de ONG Mare Nostrum în cadrul proiectului "Natura din jurul nostru", program comun de educație ecologică non-formală, derulat în regiunile Dobrich (Bulgaria) și Constanța (România). 


Sunetul victoriei s-a auzit încă o dată, de data aceasta protagoniști fiind "piticii" structurii aceleiași grădinițe, Grădinița cu program normal nr. 29 Constanța. Ei au obținut premiul III la secțiunea "Tradiții și obiceiuri" din cadrul Festivalului Județean de colinde, obiceiuri și tradiții "E vremea colindelor", organizat de Grădinița cu program prelungit "Perluțele mării" din Constanța și desfășurat la Palatul Copiilor. 


Comentează știrea

adevar
14 decembrie 2015
adevar

Profesoarele romance sa sarbatoresca in Constanta nu sa mearga la oameni de sarbatori

adevar
14 decembrie 2015
adevar

UE evitati turismul si tratamentul in strainatate pe teritoriu Constanta si Calarasi din cauza traficul de femei

institutia anti trafic de femei
14 decembrie 2015
adevar

UE evitati turismul si tratamentul in strainatate pe teritoriu Constanta si Calarasi din cauza traficul de femei.In UE evitati orce contact cu romani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3868 secunde