Prezență impresionantă la olimpiade și concursuri

178
Prezență impresionantă la olimpiade și concursuri - prezentaimpresionanta-1392664848.jpg

Articole de la același autor

La olimpiadele și concursurile școlare organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța au participat 2.141 de elevi din învățământul primar, gimnazial și liceal atât din mediul rural, cât și din mediul urban.
Astfel, 397 de elevi de gimnaziu și de liceu au participat la etapa județeană a Olimpiadei de Fizică. Olimpiada s-a desfășurat la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, iar în organizarea ei s-au implicat 90 de cadre didactice, atât din municipiul, cât și din județul Constanța.
La Olimpiada națională de științe socio-umane, etapa locală - Educație civică pentru elevii de clasele a III-a și a IV-a au participat 156 de elevi în 16 centre metodice (cinci în municipiu și 11 în județ) pentru care s-au implicat 112 cadre didactice.
La etapa locală a Olimpiadei de Religie, organizată în șapte unități de învățământ (trei în municipiu și patru în județ) la care au participat 702 elevi. 75 de cadre didactice, atât din municipiul, cât și din județul Constanța s-au implicat în organizarea acestei competiții. Pentru concursul interdisciplinar "Cultură și spiritualitate românească" desfășurat la Școala Nr. 33 "Anghel Saligny" s-au prezentat 87 de elevi, iar 28 de cadre didactice au fost prezente în comisia de organizare și desfășurare a competiției.
De asemenea, 600 de elevi de liceu din 20 de unități de învățământ din județul Constanța au participat la etapa locală a olimpiadei de limba engleză pentru care s-au implicat 48 de cadre didactice.
112 elevi care studiază limba maternă, Turcă, din județul Constanța au participat la olimpiada de Limbă Turcă, etapa județeană. Competiția s-a desfășurat la Colegiul "Kemal Ataturk" din Medgidia și s-au implicat 20 de cadre didactice.
La Olimpiada "Universul cunoașterii prin lectură", competiție aflată la cea de-a doua ediție și destinată elevilor din mediul rural, 87 de elevi au fost prezenți la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" alături de 30 de cadre didactice din comisia de organizare și desfășurare a olimpiadei.
Inspectoratul Școlar Județean Constanța adresează felicitări elevilor și cadrelor didactice care i-au îndrumat, mulțumește tuturor profesorilor și directorilor care au organizat și participat la aceste competiții școlare și urează succes tuturor elevilor care s-au calificat la următoarele etape ale olimpiadelor și concursurilor școlare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Pregătiri pentru simulare
Pagina a fost generata in 2.5568 secunde