Prestigiul profesorului în epoca birocrației

433
1
Prestigiul profesorului  în epoca birocrației - prestigiul-1478107192.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 17.30, Colegiul Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța va organiza o conferință de excepție, al cărei invitat special este scriitorul-pedagog Sergiu Ciocîrlan.

Doctor în filologie, cunoscut și foarte îndrăgit în rândul tinerilor și nu numai, scriitor contemporan, profesor de Limba și literatura română, Sergiu Ciocârlan va vorbi despre nevoia de a avea o educație cu chip blând, fără nimic amenințător, despre nevoia de a vedea în copil copilul și de a nu transfera socotelile adultului în gândul lui, despre nevoia de a delimita ferm, categoric instrucția de educație, despre nevoia de a redobândi prestigiul profesorului într-o epocă revendicată de atribuții funcționărești, despre nevoia de comunicare dintre profesori, copii și părinți, despre nevoia de a cerceta cauzele, nu efectele.

Din cărțile apărute sub semnătura acestuia amintim: "Clonele învățământului românesc", "De ce sunt un elev impertinent", "Literatura în lumina Ortodoxiei", "Minunatele întâmplări ale inimii & alte povestiri", "Fără frică", "Mărturisitorul de care vă temeți", "Poemul iubirii veșnice" etc.

Evenimentul va avea loc în Sala de conferințe a Curții Brâncovenești din Constanța - str. Vasile Lupu, nr 43-45. 

Comentează știrea

Daniela
4 noiembrie 2016
cariera de succes!

Cariera de viitor! Noi suntem viitorul! Bani si succes la Hollywood! Proiect B: cea mai buna oportunitate! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Oportunitatea aceasta este unica! Un superstar la Hollywood! Incepe si castiga bani! Nu vei mai gasi nimic asemanator! Detalii la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte, la Muzeul de Artă
Pagina a fost generata in 0.463 secunde