€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Preselecții pentru Festivalul Național de Romanțe „Crizantema de Aur”

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Ediția a 52-a a Festivalului „Crizantema de aur” se va desfășura, în perioada 17 - 19 octombrie, la Târgoviște, fiind dedicată celebrării prin romanță a patrimoniului muzical și poetic național și Anului omagial al satului românesc. 


În acest context, precum și din dorința de a aduce la cunoștință cât mai multor interpreți și compozitori de romanțe fenomenul muzical național de la Târgoviște, se organizează preselecții regionale în România pentru Concursul de Interpretare al Festivalului Național „Crizantema de Aur”. 


În Constanța, preselecțiile vor avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 14.00, în sala studio a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. 


Ediția a 52-a a festivalului va fi structurată pe trei mari secțiuni, Concursul de Interpretare, Concursul de Creație, Concerte și Recitaluri extraordinare susținute de mari artiști ai scenei românești și internaționale, de câștigători ai Trofeului „Crizantema de aur” din România și din Republica Moldova, acompaniați de orchestre și de dirijori profesioniști. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3873 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7537 secunde