Preșcolarii pun în valoare folclorul turcesc și românesc

207
Grădinița cu program normal "Zubeyde Hanim" din Constanța organizează, astăzi, 18 aprilie, începând cu ora 10.00, la Colegiul National de Arte "Regina Maria", spectacolul multicultural "Universul copilăriei"’. Potrivit directorului instituției de învățământ, Ghiulbera Bechir, evenimentul este dedicat zilei de 23 aprilie, când se sărbătorește Ziua copilului turc.

Activitatea este realizată în colaborare cu Colegiul Național "Kemal Ataturk din Medgidia, iar programul conține dansuri din folclorul turcesc și național românesc. Pe scenă vor urca micuții de la Grădinița "Zubeyde", Grădinița cu program normal "Licurici" din Ovidiu, Grădinița cu program normal din Văleni, Grădinița cu program normal nr 1 din Valu lui Traian etc.

La eveniment sunt așteptați ambasadorul Republicii Turcia în România, Fusun Aramaz, oficialități ale Ambasadei Republicii Turcia în România, ale Consulatului General al Republicii Turcia în România, reprezentanți ai autorității locale, ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ai Centrului Cultural "Yunus Emre" din Constanța și părinții. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3286 secunde