Preșcolarii de la "Perluțele Mării" dăruiesc celor săraci

859
Preșcolarii de la
O activitate de mare succes s-a desfășurat ieri la Grădinița cu orar prelungit "Perluțele Mării", acțiune practică desfășurată alături de părinți și intitulată "Gheata lui Moș Nicolae".
Copiii împreună cu părinții lor și-au adus contribuția la confecționarea unei ghete simbol cu ocazia zilei de astăzi, 6 decembrie, când mai ales cei mici îl sărbătoresc pe Moș Nicolae.
S-au remarcat în mod deosebit grupele mari conduse și îndrumate de: Georgeta Zaifu și Sonia Ene - grupa "Peștișorii de aur"; Elena Raftu și Nicoleta Arfir - grupa "Delfinașii cei isteți"; Alina Dan și Flori Hurmuz - grupa "Călușii de mare"; Alexandrina Bodolan și Ștefania Popescu – "Peștișorii cântăreți".
"S-a demonstrat pe deplin că în grădinița noastră abilitățile socio-emoționale se formează și se dezvoltă cu prilejul acestor manifestări, mai mult ca oricând", a declarat pentru "Cuget Liber" Georgeta Zaifu, directoarea instituției.
Tot ieri a demarat acțiunea umanitară "Daruri pentru copiii săraci", prin care se dorește atragerea a cât mai multor donatori în sprijinul copiilor care nu au norocul să se bucure prea des. "Învățăm copiii noștri că ne pasă de cei aflați la nevoi și suferință, că este important să fim generoși unii cu alții. Vin sărbătorile de iarnă, să oferim daruri celor dragi, dar și celor necăjiți", a conchis managerul Zaifu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Cum să te distrezi cu copilul tău
Pagina a fost generata in 0.3279 secunde