€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Preșcolarii de la „Baby Genius” au predat Cheia succesului

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
De câteva zile, toate grădinițele, școlile, centrele de dezvoltare au încheiat o nouă etapă din viața celor mai mici și au marcat evenimentul prin organizarea unor serbări. La Centrul „Baby Genius” din Constanța, spre exemplu, aceasta a avut ca temă principală predarea Cheii succesului. Cu această ocazie, copilașii se despart, an de an, de cele care le-au îndrumat primii pași de viață, cu înmânarea unei chei simbolice și rostirea unei poezii- îndemn creată pentru ei de lect. dr. Liliana Naclad, coordonatorul „Baby Genius”.  


Aceasta este de părere că cei mici nu au nevoie doar de încredere, ci și de o stare interioară armonioasă pentru a putea fi receptivi la ceea ce îi înconjoară. 


Inspirată de ideea unei atmosfere calde, familiare, copiii de la Centrul „Stenali”, care include „Baby Genius” și „Genius Children’s Academy” au parte tot timpul de activități care să le dezvolte timpii de atenție și concentrare. 


„Un copil bucuros, fericit și liniștit va fi mult mai receptiv la tot ce îl înconjoară și astfel, va avea o dezvoltare mult mai eficientă. Lor le mulțumesc și părinților, a căror încredere ne-a obligat să dăm ce e mai bun în noi - grijă, atenție, afecțiune. Și rămân la gândul meu...Cei ce veghează la dezvoltarea copilului - părinți, îndrumători, educatori, învățători, profesori sunt cei care croiesc. Și, un croitor bun, scoate dintr-un material bun o operă de artă, sau dintr-un material, oricât de prost, o lucrare bună. Însă un croitor prost poate avea pe mână cel mai bun material, prin nepricepere, îl va strica”, a declarat Liliana Naclad. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7063 secunde