PRESA CONSTĂNȚEANĂ ESTE ÎN DOLIU. GEORGIANA VOINEAGU A MURIT

Sâmbătă, 25 Iunie 2016
16416
Jurnalistul Georgiana Voineagu avea doar 39 de ani și o speranță nebună că va învinge această nenorocită boală, mai ales de dragul celor două fete cu care a îmbogățit-o Dumnezeu. A făcut tot ceea ce este omenește posibil pentru a fi iar și iar mamă, și fiică, și nepoată, și colegă, și prietenă... 


CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO. Georgiana Voineagu, o viață dedicată preseiMereu o întrebam pe conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan, cea care i-a fost mai mult decât o mătușă, dar și pe cei care o cunoșteau din universitate "Ce mai face Georgiana?", în speranța că primeam un răspuns de bine. Și în ultima perioadă chiar parcă reînviase nădejdea că există și victorii, fie ele și parțiale, în bătălia cu nenorocitul ăsta de cancer.


Chiar dacă de câțiva ani a părăsit redacția "Cuget Liber", după alți mulți ani în care a slujit scrisului trecând prin aproape toate departamentele, Georgiana Voineagu a rămas colaboratorul nostru, din postura de șef al biroului de presă al Universității "Ovidius".

Acum la despărțirea ei de toți și de toate, cuvintele nu mai pot exprima încremenirea în fața acestei vești care părea implacabilă...

Sincere condoleanțe colegului nostru Ionel Voineagu, un tată cum rar îi este dat unei fiice, și universitarului Aurelia Lăpușan, în aceste clipe de tragică despărțire. Ne exprimăm adâncul regret și compasiune în fața întregii familii greu încercate.


Slujba de înmormântare va avea loc luni, de la ora 13,00, la Cimitirul Central.


Dumnezeu s-o odihnească! 
Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.7585 secunde