€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Premiu pentru Biblioteca Municipală din Medgidia

Ştire online publicată Miercuri, 12 Octombrie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
În cadrul Galei de Decernare a Premiilor Telecentre Europe 2016 desfășurată, recent, la Primăria Ghent (Belgia), proiectul Bibliotecii Municipale Medgidia Filiala Nord „Digital Storytelling Bridge Between Generations” - „Poveștile digitale punte între generații” a fost declarat câștigător și premiat cu cea mai înaltă distincție - Premiul I - la categoria Best Practice. 


Telecentre Europe este o asociație care coordonează proiecte, programe și campanii care ajută oamenii să dobândească compe-tențe informatice și să utilizeze tehnologia informației. 


Povestirea digitală este arta de a spune o poveste folosind instrumente bazate pe calculator. Prin intermediul acesteia, participanții pot descrie și împărtăși cu ceilalți experiențele, interesele, hobby-urile lor, ceva despre care sunt pasionați. Atelierul a fost organizat pentru tineri și seniori, care au lucrat împreună foarte bine, ca o echipă, chiar dacă între cele două categorii a fost o foarte mare diferență de vârstă. Acest tip de practică permite prezervarea identității culturale digitale a comunităților, alfabetizarea digitală și incluziunea digitală a grupurilor vulnerabile. 


Conferința anuală a Telecentre Europe este punctul de întâlnire al organizațiilor din întreaga Europă care lucrează în domeniul responsabilizării și incluziunii digitale. Prin dezbateri, ateliere și discuții, evenimentul și-a propus să stabilească prioritățile între muncă și competențe digitale pentru facilitarea angajării tinerilor, antreprenoriat, competențe digitale în educație, precum și învățarea pe tot parcursul vieții.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8288 secunde