Mai multe ştiri online:

Premiu național pentru colegul nostru Ion Tița Călin

Ştire online publicată Sâmbătă, 21 Mai 2016. Autor: Cuget Liber Online.
La cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Național de Epigramă „Cât e Buzăul de mare”, a cărui gală a avut loc, recent, în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, premiul pentru volum de umor i-a revenit colegului nostru, scriitorul Ion Tița-Călin, pentru cartea „Țara în care nu mai e nimic de furat”.

Festivalul a fost organizat de Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” al municipiului Buzău, Cenaclul „Nicolae Grigore Mihăescu-Nigrim” și Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu”.

Volumul „Țara în care nu mai e nimic de furat” a mai fost premiat și la ediția a XXXII-a a Festivalului Internațional de Satiră și Umor „Mărul de Aur” de la Bistrița, din 1 - 3 aprilie. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9756 secunde