Premii pentru personalitățile care s-au remarcat la Medgidia

954
1
Premii pentru personalitățile care s-au remarcat la Medgidia - galapremiilor-1336319423.jpg

Articole recomandate

Radio Constanța și Primăria Municipiului Medgidia au organizat "Gala Premiilor Radio Constanța", dedicată persoanelor care se implică activ în sprijinul comunității privind creativitatea și inovația.
În acest an, Studioul Teritorial al Radiodifuziunii Române care difuzează programe ce pot fi recepționate în județele Constanța, Tulcea, Galați, Brăila, Slobozia a premiat contribuțiile medgidiene la dezvoltarea societății.
Plachete purtând siglele postului și ale co-organizatorilor au fost acordate unor persoane care s-au remarcat în domeniile: educație, cultură, societate civilă, mediu, sănătate - ca o recunoaștere a rezultatelor de excepție din activitatea lor.
La Medgidia, au fost nominalizate câte trei persoane în fiecare domeniu, iar câștigătorul a fost selectat de un juriu compus din organizatori, în urma studierii CV-ului și activității fiecărui participant. La categoria medici, câștigătoare a fost dr. Sultana Mihaela Iacovache, la categoria bănci, placheta i-a fost înmânată Emiliei Chirițescu (director BRD, agenția Medgidia), iar avocatul desemnat câștigător a fost Elena Bătrânoiu. Dintre oamenii de afaceri care s-au făcut remarcați prin implicarea în diverse activități și susținerea unor evenimente, a fost premiat Haci Vural, directorul societății Sterk Plast din Medgidia, în timp ce, la categoria femei de afaceri, a fost desemnată câștigătoare Carmina Popescu, directorul societății Opexim SRL.
O plachetă a fost decernată și câștigătorului secțiunii social - ONG-uri, și anume Fundației Open Doors, reprezentată de Elisabeta Kubassek. În domeniul educației, s-a remarcat Tudorița Nichita, directorul Școlii "I. L. Caragiale", iar în cadrul secțiunii dedicate prestatorilor de servicii premiul i-a revenit societății Alfa Prest Industry SRL, condusă de Liviu Gherasim.
Dintre cluburile sportive nominalizate în cadrul Galei, câștigător a fost Clubul Sportiv "SLEN 90"- echipa de volei fete "Speranțe", antrenată de Lenuța și Gheorghe Iordache. Ultimii, dar nu și cei din urmă au fost nominalizați artiștii, iar premianta secțiunii a fost Beatrice Lădaru, reprezentanta Medgidiei la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară Românească "Dan Spătaru".
"Ne-a fost greu să desemnăm câte un câștigător pentru fiecare categorie, pentru că toți cei nominalizați au meritele lor și își desfășoară activitatea cu profesionalism și dăruire. Îi felicit pe toți și le urez mult succes în carieră", a spus primarul Marian Iordache.

Comentează știrea

vera
7 mai 2012
acum se poate

La final de mandat se pot de toate pentru toti, se gasesc bani de premii, de gale insa cred ca e mult prea tarziu. Valiza a ars de ceva vreme pentru Iordache.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2896 secunde