Premii pentru performanţă, pe scena „Serilor de teatru şi muzică la Pontul Euxin”

313
Premii pentru performanţă, pe scena „Serilor de teatru şi muzică la Pontul Euxin” - premii-1628539615.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul care tocmai ce s-a încheiat, în parcul Tăbăcărie au început „Serile de teatru şi muzică la Pontul Euxin”. După un weekend plin de spectacole şi ateliere de lucru cu public, studenţii de la cele patru universităţi de ţară în care se studiază Arta Actorului şi-au primit răsplata. Ca dovadă stau premiile secţiunii de concurs „Teatru studenţesc la Pontul Euxin”, care au fost acordate de un juriu format din profesori ai celor patru şcoli de teatru înscrise în festival: prof. univ. dr. Daniela Vitcu - decanul Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius” Constanţa, conf. univ. dr. Oana Botezatu Sandu - Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi, conf. univ. dr. Mihaela Sîrbu - Universitatea Naţională de Artă Teatrală din Cinematografică (UNATC) „I. L. Caragiale” Bucureşti, prof. univ. dr. habil. Daniela Lemnaru - Universitatea de Arte din Târgu Mureş şi prof. univ. dr. Radu Niculescu - Facultatea de Arte, Universitatea „Ovidius”.

Ca urmare, premiul pentru cel mai bun spectacol a fost acordat pentru „Îngerul M”, premiul pentru cel mai bun actor în rol principal feminin i-a revenit Mălinei Bobeş, iar premiul pentru cel mai bun actor în rol principal masculin a ajuns la Laurenţiu Ologeac. Mai departe, premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar feminin i-a fost înmânat Ralucăi Cheleşu, iar premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar masculin

i-a fost atribuit lui Alexandru Bodron.

Reamintim că evenimentul se desfăşoară în aer liber, în perioada 6-29 august, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6673 secunde