Premii pentru participanții constănțeni la "RoSEF 2013"

248
Premii pentru participanții constănțeni la

Articole recomandate

Elevii constănțeni au participat la cea de-a IV-a ediție a Concursului Național de Știință și Inginerie "RoSEF 2013", organizat de Societatea Științifică CYGNUS - centru UNESCO și Palatul Copiilor Suceava.

La concurs au participat 31 de echipe din județele Bacău, Bihor, București, Constanța, Iași, Prahova, Suceava și București.

Reprezentanții constănțeni au obținut următoarele premii, la diferite secțiuni și categorii de vârstă: la categoria 12-15 ani, premiul I, secțiunea "Științe aplicate", s-a acordat elevilor Paul-Florin Paraschiv și Andrei-Alexandru Mîndra din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" din Eforie Sud. Premiul al II-lea, la sec-țiunea "Tehnologia Informației", a fost obținut de Andrew Nedea din clasa a IX-a de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța. Același premiu s-a acordat și la secțiunea "Științe aplicate" lui Vlad Ianculescu, Andrei Rădoi, Răzvan Dima, Andi Ichim, din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța.

La categoria 16-19 ani, secțiunea "Științe aplicate", premiul al II-lea a revenit elevului Alexandru-Cristian Bârlădeanu din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța. De asemenea, s-a acordat și Premiul al II-lea care a revenit elevei Georgiana-Silvia Popa, din clasa a X-a, de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, dar și elevilor Andrei Halus, Andrei Avram, Florin Gârbă, din clasa a X-a, de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.

Elevii premiați au fost coordonați de profesorii: Florin Șerbu și Elena Bulgaru (Liceul Teoretic "Carmen Sylva" din Eforie Sud), Sorina Leu (Liceul Teoretic "Ovidius"), Mirela Ferșeta, Elena Sturdza, Icherem Etem (Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații).

Concursul reprezintă etapa de selecție națională a echipajelor care vor participa în luna mai 2014 la Concursul INTEL ISEF ce se va desfășura în Statele Unite ale Americii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.471 secunde