Premii noi pentru elevii Liceului Economic „Virgil Madgearu”

1177
2
Premii noi pentru elevii Liceului Economic „Virgil Madgearu” - simpozion1-1637262445.jpg
Elevii Liceului Economic „Virgil Madgearu” din Constanța au participat, luna aceasta, alături de tineri din alte judeţe, la simpozionul „Ziua Mondială a Calității”, de la Timişoara, de unde s-au întors cu premiul III. Potrivit coordonatorului proiectului, prof. ec. Camelia-Isabela Marcu, titlul lucrării a fost „Efectele crizei asupra calităţii serviciilor în turism”. Evenimentul a fost organizat cu scopul de a celebra Ziua Mondială a Calității. „Evenimentul este o ocazie de a focaliza atenția persoanelor, echipelor, organizațiilor non-profit, agenților economici și factorilor de decizie, asupra aspectelor esențiale care vizează îmbunătățirea calității vieții, serviciilor și produselor. Într-o economie globală, în care succesul depinde în mod obligatoriu de calitate, inovare şi dezvoltare durabilă, Ziua Calităţii este o oportunitate de a sublinia încă o dată importanţa acestor deziderate pentru fiecare organizaţie. Simpozionul s-a adresat elevilor de liceu și gimnaziu, studenților de la ciclurile licență și master, doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar și specialiștilor din mediul economic cu preocupări în tematica evenimentului”, a precizat cadrul didactic. 

Comentează știrea

Virgil
20 noiembrie 2021
premianti

Super!!! Pacat ca doamna nu a candidat pentru functia de director!!! PS: Cum ar fi iesit poza daca toti erau cu masca? (asa cum ar trebui in aceasta perioada)

Madgearu
21 noiembrie 2021
Provocările vieții

Doamna a candidat și a promovat concursul ptr directori în 2016. Prioritățile în viață se mai schimbă, unii își doresc să mai trăiască viața și într-un alt mod.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde