Premii noi pentru elevii de la Colegiul "Regina Maria"

332
Premii noi pentru elevii de la Colegiul

Articole de la același autor

Luna aceasta, elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" s-au întors de la cea de-a X-a ediție a Concursului Național "Margareta Sterian", de la Buzău, cu noi premii. Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, elevii au prezentat, pe lângă repertoriul cerut de regulamentul concursului, și un exercițiu de improvizație. La finalul competiției, următorii trei elevi au fost răsplătiți pentru munca depusă: Gabriel Sandu, Talida Menamet și Valeria Neagu. 


De asemenea, din lotul de elevi care a participat la concursul din acest an, antrenat de profesoarele Dana Enache și Magda Baciu, au mai făcut parte: Ingrid Cristiana Cătinași, Ionuț Roșu, Carol Savin, Gabriel Ciolăneșteanu, Robert Ioan, Otilia Alexiu, Irina Gheorghe, Cristina Cristea, Dragoș Charcovschi, Andrada Dindelagan, Ioana Medișan și Robert Bileca.
"Este foarte important ca elevii să treacă prin aceste experiențe încă de pe băncile liceului. Mulți își doresc să îmbrățișeze meseria de actor și ieșirea la public îi învață să-și gestioneze emoțiile, să-și folosească simțurile și gândirea la cote maxime", a declarat conf. univ. dr. Dana Enache, profesor. 










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3705 secunde