Premii în bani pentru olimpicii naționali la Religie

381
3
Premii în bani pentru olimpicii naționali la Religie - olimpici2-1459530664.jpg

Articole de la același autor

Duminică 3 aprilie, la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", Arhiepiscopia Tomisului îi va premia pe elevii din județul Constanța care s-au calificat la etapa națională a olimpiadei de Religie, ce se va desfășura în perioada 18-22 aprilie, la Timișoara. 


După oficierea Sf. Liturghii (aproximativ ora 12), ÎPS Teodosie va rosti o rugăciune de bine-cuvântare, mulțumire și ajutor la învățătură pentru cei care au obținut rezultate meritorii la etapa județeană. Apoi, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu preotul profesor Ilie Petre, directorul Seminarului Teologic din Constanța și paroh al bisericii "Sf. Mc. Dimitrie" din Constanța, dar și de prof. Daniela Stan, inspector școlar de specialitate religie, va oferi câte un premiu în valoare de 200 lei fiecăruia dintre cei șase olimpici constănțeni. "Parohia «Sf. Mc. Dimitrie» desfășoară de mai multă vreme un program prin care sprijină performanțele elevilor, numit «Bursa Sf. Dimitrie». 


Comentează știrea

Cristi
2 aprilie 2016
E simplu !

La cata spaga a luat popa Teodosie , poate sa scape niste firimituri si pentru viitorii propagandisti ortodocsi ...

Crina
2 aprilie 2016
OFERTA

OFERTA noua! BANI din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie IMEDIAT de oameni extrem de seriosi si care vor sa cOLABOREZE cu noi URGENT intr-o activitate part-time sau full-time,la alegere,cu castiguri RAPIDE de 100 de euro lunar(part-time) sau 285 euro lunar(full-time),din prima luna! Cand doriti mai multe informatii,SOLICITATI textul "INFO"la adresa de email:[email protected]

Mark
6 aprilie 2016
olimpici

Nu-i un raspuns frumos, sunt si alte persoane sau institutii care au bani, cinstiti sau nu, dar nu-i dau celor care merita. Invatatura trebuie premiata, nu pedepsita!

Răspuns la: E simplu !
Adăugat de : Cristi, 2 aprilie 2016
La cata spaga a luat popa Teodosie , poate sa scape niste firimituri si pentru viitorii propagandisti ortodocsi ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde