Premii importante pentru elevii-actori de la Colegiul "Regina Maria"

400

Articole de la același autor

Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța și-au demonstrat încă o dată talentul actoricesc, făcând cinste unității de învățământ și orașului nostru.

Elevii secției de arta actorului s-au întors cu premii importante de la cea de-a IX-a ediție a Concursului Național de Comedie "Ștefan Mihăilescu-Brăila".

Printre cei 74 de participanți de la 11 licee vocaționale, echipa colegiului constănțean a fost reprezentată de elevii Călin Martinaș, Maria Floroiu, Nicoleta Zghibarță, din clasa a XII-a, Daria Panaite, Alexandra Cîinaru, Gabriel Roșu, din clasa a XI-a, Andrei Calu și Beatrice Marciuc, din clasa a X-a.

Pregătiți de conf. univ. dr. Dana Enache pentru a susține texte cu dificultate maximă, scrise de Tudor Mușatescu, Marin Sorescu, Mihai Ignat, premianții lotului constănțean sunt: Gabriel Roșu - premiul al doilea, Nicoleta Zghibarță - premiul al treilea și Andrei Calu - mențiune.

Pe lângă repertoriul individual, cei opt elevi au fost aplaudați și în spectacolul "Hangița", de Carlo Goldoni, unde au cântat, îndrumați fiind de profesorul Marius Eftimie, și au dansat îndrumați de profesoara Angelica Mihale Ceară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde