Premierele week-end-ului la Cityplex Tomis Mall

183
Premierele week-end-ului la Cityplex Tomis Mall - premierel-1434736585.jpg

Articole de la același autor

Premiera "Întors pe dos" prezintă viața lui Riley, care este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților, complet depășiți de situație. Furia, dezgustul, frica, tristețea și bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni.


Filmul "Ex Machina" îl are în centru pe Caleb, un tânăr programator, selectat pentru a participa la un experiment uluitor în domeniul inteligenței artificiale: va trebui să evalueze calitățile umane ale unei extraordinare femei-robot, Ava.


"Jurassic Park" prezintă parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond, care este acum perfect funcțional. Milioane de turiști au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om.


În noul film al lui Seth MacFarlane, "Ted 2", îl prezintă pe buclucașul urs de pluș, care trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted și a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicați și în accidente de tot felul și urmăriri pe viață și pe moarte.


"Insidious - Capitolul 3" prezintă un prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, care dezvăluie cum înzestratul medium Elise Rainier este de acord, fără tragere de inimă, să-și folosească abilitatea de a contacta morții ca să ajute o adolescentă vânată de o entitate supranaturală periculoasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4451 secunde