Premiere noi la Cinema Cityplex Constanța

424
Premiere noi  la Cinema Cityplex Constanța - filme-1505319147.jpg

Articole de la același autor

Cinema Cityplex Constanța își întâmpină spectatorii săptămâna aceasta cu o mulțime de filme de excepție, unele putând fi vizionate în avanpremieră, altele în premieră.

Cei care sunt interesați de "Victoria și Abdul", aceasta este avanpremiera de joi, 14 septembrie și vineri, 15 septembrie, o peliculă în care vor juca Judi Dench, Michael Gambon, Olivia Williams.

Cu această ocazie, constănțenii pot urmări povestea extraordinară a unei prietenii ieșite din tiparele vremii, dintre regina Victoria, aflată în ultimii ani ai existenței sale și Adbul Karim, un funcționar venit din India pentru a lua parte la Jubileul de Aur al reginei și care va deveni favoritul acesteia, șocând, astfel curtea regală.

Apoi, cinefilii pot opta și pentru filmul "Kingsman: Cercul de aur", în regia lui Matthew Vaughn, cu Taron Egerton, Channing Tatum, Colin Firth, Poppy Delevingne, Mark Strong, Jeff Bridges. În "Kingsman: Cercul de Aur", eroii fac față unor noi provocări. În această aventură în care se testează limitele puterii și inteligenței agenților lor, aceste două organizații secrete de elită duc lupta împotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea, ceva ce devine o obișnuință pentru Eggsy.

Tot zilele acestea, fanii lui Emir Kusturica și Monica Bellucci se vor putea întâlni, în filmul "Pe calea lactee", cu artiștii preferați. Filmul aduce în prim plan imagini din vremea războiului. În fiecare zi, un vânzător de lapte trece linia frontului, călare pe un măgar, păcălind gloanțele pentru a putea duce mult așteptatele bidoane pline soldaților.

Pentru a împăca toate gusturile, Cinema Cityplex îl aduce pe ecran și pe "Asasinul american", peliculă din distribuția căruia fac parte Dylan O’Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch.

Lista filmelor ce pot fi vizionate la cinematograful din incinta Tomis Mall este mult mai lungă. Desigur, nici copiii nu au fost uitați, ei fiind invitați la "Goana după alune" și nu numai. În acest film, năzdrăvana veveriță Surly și simpaticul său prieten, șoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraș, în căutare de alune și peripeții de toate felurile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3581 secunde