PREMIERĂ MONDIALĂ la Casa de Cultură din Constanța

772
PREMIERĂ MONDIALĂ la Casa de Cultură din Constanța - medeeamarinescu-1369725451.jpg
Fără nicio exagerare, evenimentul artistic care se va petrece în seara de 4 iunie, cu începere de la ora 20, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, aduce o inovație pentru teatrul din România. "Hoții de frumusețe", în regia artistică a tinerei Chris Simion, este primul spectacol de teatru realizat pe o scenă românească unde o parte din decor este virtual, creat pe calculator și redat de o tehnologie modernă asigurată de 360 Revolution. 

Ca să nu mai spunem că este pentru prima dată în lume când se realizează un spectacol de teatru după romanul celebrului scriitor francez Pascal Bruckner. "Hoții de frumusețe" este recunoscut ca fiind cel mai important text literar al lui Pascal Bruckner, deși celebritatea și-a asigurat-o prin "Luni de fiere", carte după care binecunoscutul regizor Roman Polanski a realizat filmul "Luna amară", distins în 1992 cu Premiul Oscar. 

În distribuție, nume celebre ale scenei românești: Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Ștefana Samfira, Radu Micu, Ionuț Niculae. 

Prețul unui bilet este de 60 sau 80 lei, dar conducerea Casei de Cultură dă posibilitatea pensionarilor ca, începând de astăzi, să beneficieze de oferta "doi pe un bilet". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6836 secunde